top of page
  • Writer's pictureCristi DOBRESCU

Dilek & Elvin


Dilek si Elvin au trait bucuria unei nunti traditionale, in care sfatul batranilor si obiceiurile randuite in zeci de ani, au fost pastrate cu sfintenie.

Petrecerea de nunta a celor doi a durat ca in basme, trei zile si trei nopti, incepand de vineri. In aceasta prima zi, familia miresei a deschis larg portile casei, poftindu-i la sarbatoare pe vecini, rude si prieteni. Seara, mirele a fost intampinat de parintii miresei, fiind invitat la masa negocierilor.

Ziua de sambata a adus cu ea alte pregatiri si emotii. Dilek si Elvin au imbracat hainele festive, primind ajutorul cavalerului de onoare – in cazul lui Elvin, si a domnisoarei de onoare, dar si a surorii, in cazul miresei. Momentul in care Dilek a imbracat rochia de mireasa a fost unul dintre cele mai emotionante, lucru pe care am reusit sa il suprindem in acest timp.

De indata pregatirile terminate, mirele si mireasa au plecat alaturi de alaiul nuntii catre Casa Casatoriilor din Constanta, unde au rostit un Da! hotarat. Apoi Dilek si Elvin au petrecut la restaurantul Del Mar, din statiunea Mamaia, sarbatorind una dintre cele mai fericite zile ale vietii lor.

Dupa nunta, a urmat sedinta foto profesionala, desfasurata la Palatul Mogosoaia. Mirii nostri au fost mult mai relaxati in timpul acesteia, lucru care se vede si in fotografii.
bottom of page