top of page
  • Writer's pictureCristi DOBRESCU

Andrada - Diana


Buburuza Andrada-Diana a asteptat cuminte in burtica mamei, pana cand tatal ei, plecat peste mari si tari, s-a întors acasa. Odata familia reunita, cei trei au participat la prima sedinta foto de maternitate. A venit apoi ziua mult asteptata: Andrada-Diana a facut cunostinta oficial cu lumea asta atat de complicata, frumoasa insa si plina de culoare, dar si cu aparatul foto, pe care de data aceasta a apucat sa il studieze in amanunt, in timpul sedintei foto realizate la putin timp dupa nastere.

Ziua botezului a fost urmatorul moment marcant. Andrada a primit taina botezului la Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril din Constanta, avand alaturi rudele si prietenii familiei, care au gustat din plin momentul cu ale sale marunte ingrijorari (O fi apa suficient de calda? Oare o plange?), dar mari bucurii. Andrada a fost cufundata in apa sfintita si apoi a primit prima impartasanie, devenind astfel crestina.

Evenimentul a fost sarbatorit printr-o petrecere organizata cu minutiozitate de parintii micutei printese, Alina si Silviu. Pe inserat, ursitoarele venite in graba mare, au tors firul vietii Andradei, aducand binecuvantarea lor. Aparitia celor trei a fost o incantare pentru toti invitatii, care au urmarit cu interes intregul ritual, zambind la fiecare urare nastrusnic adresata.


































































bottom of page