top of page
  • Writer's pictureCristi DOBRESCU

Simona & Sean


Da! a fost unul dintre primele cuvinte pe care Sean le-a invatat in romana... ca apoi sa il rosteasca in ziua nuntii cu Simona, o romanca cu un zambet ca o zi senina de vara! Simona si Sean s-au casatorit la malul marii, in Constanta, acolo unde locuiesc rudele miresei, iar nunta lor a fost un mix reusit de traditii romanesti si obiceiuri englezesti.

Cununia civila s-a desfasurat intr-un foisor amenajat langa Biserica Sfintii Constantin si Elena, din Constanta. Sean si-a vazut mireasa abia cand aceasta a coborat dintr-o masina de epoca si a pasit, insotita de catre tatal sau, spre foisorul unde era asteptata de tot alaiul nuntii. Sub privirile parintilor sositi din Marea Britanie, Sean a spus DA!, primind aplauzele rudelor si ale prietenilor din tara natala, usor de ghicit in marea de invitati, datorita dress code-ului respectat fara exceptie: fracuri pentru domni si rochii elegante, asortate cu palarii sofisticate, pentru doamne.

A urmat apoi petrecerea desfasurata in Ballroom Del Mar, din statiunea Mamaia. Dupa ce mirii au deschis seara cu primul dans, stafeta a fost predata invitatilor. Romanii si englezii au gustat din plin horele noastre, cei din urma tragand cu ochiul in dreapta si in stanga si invatand repede pasii de dans. Si tot prietenii mirelui au animat seara, jucand cu mare entuziasm Gaina si aducand zambete pe fetele tuturor.

Dupa nunta, Simona si Sean au beneficiat de o sedinta foto profesionista, realizata intr-unul dintre locurile pe care le iubesc amandoi: zona muntilor Bucegi.













































































































bottom of page